Kontakt meg

Anne Granberg Svensen
Independent Forever Business Owner

Mobil: 48071755 Pb 21
4239 Sand
Norge

Vil du at jeg kontakter deg?

Fyll inn ditt navn, telefonnummer og/eller din e-postadresse, så kontakter jeg deg.

Show form

Jeg ble anbefalt å prøve Forever Living sine produkter , og ble SUPER  fornøyd!  

Jeg hadde hørt om produktene lenge, men aldri brukt dem før sept. 2014 . Da tenkte jeg at  nå vil jeg sannelig prøve  noen av produktene, og siden det er 90 dagers fornøydhetsgaranti hadde jeg jo ingenting å tape! Er man ikke fornøyd - får man pengene tilbake, enkelt og greit!

Jeg ELSKET produktene, og bestemte meg for å registrere meg som forhandler. Siden  jeg likte produktene så godt, var det lett å anbefale de til andre. Det som er det fine med å være FBO ( independent Forever Business Owner) er at jeg kan jobbe når JEG ønsker det - og det betyr at jeg i perioder kan være veldig aktiv når helsen tillater det, så kan jeg også roe ned tempoet når det behøves - JEG ER MIN EGEN SJEF

Jeg kan jobbe hjemmefra via sosiale media på pc/nettbrett/mobil ( Facebook, Instagram, Google, Pinterest, blogg) , jeg kan stå på messer/stands om jeg ønsker det, jeg kan holde temakvelder/homepartys - og det er MITT valg! 

Arbeidet er morsomt og jeg føler at det jeg gjør virkelig blir satt pris på, og jeg anbefaler virkelig Forever Living til andre. 

I sortimentet finner du alt du trenger innen kosttilskudd, kroppspleie og makeup, og produktene er basert på økologisk dyrket Aloe vera. Produktene er IKKE testet på dyr - og dette er en viktig sak for meg!

 

Nettbutikken er døgnåpen, og her kan du opprette en uforpliktende kundekonto hvor du i ro og fred kan lese om produktene.

 

Alle produkter har 90 dagers garanti, og du kan derfor være trygg når du handler!

 

Du er også hjertelig velkommen til å kontakte meg for en produktvisning eller for å få mer informasjon om muligheten til å starte egen virksomhet og arbeide sammen med meg!

 

Velkommen til en trivelig netthandel.

***************************************************************************************************

INSTAGRAM: @misspurple.no

 

FACEBOOK:http://www.facebook.com/misspurplenorge

 

EPOST: tantefiolett@yahoo.no

 

Bli gjerne med i min VIP kundegruppe på Facebook  - for flere VIP tilbud: https://www.facebook.com/groups/715750928532171/

***************************************************************************************************

Jobbe hjemmefra ?

Jeg leter etter nye kollegaer som har et ønske om å styre sin egen hverdag. Er du hjemmeværende, student, i mamma/pappapermisjon, arbeidsledig så er dette midt i blinken for deg. DU bestemmer når du skal jobbe og hvor du skal jobbe. Heltid eller deltid - ditt valg! Ta en titt på videolinken og bli inspirert - du har ingenting å tape !