GODT NYTTÅR! 

Nytt år og nye muligheter! Vinteren kan være kald, og hvem har vel ikke hatt tørr, kløende hud og lepper som sprekker ? Heldigvis har jeg supre produkter i nettbutikken som kan hjelpe deg. 

* Propolis creme bør finnes i ALLE hjem! En litt tykk krem som brukes på tørr hud, problemhud, kløe, fuktighetskrem, føtter, hender. Syns du den er for tykk, bland den gjerne med gelly eller first spray. Propolis kan også brukes på spebarn som «rumpekrem». For ammende mødre er denne også fin på såre brystvorter, man trenger ikke vaske den vekk før amming. 
 
Har du kjæledyr ? Prøv propolis som potekrem – perfekt til hard snø og eller fjelltur! ( ikke farlig om hunden el.katten slikker propolisen i seg, du kan også bruke kremen på huden til dyrene) 
 
Super som kuldekrem da den ikke er tilsatt vann! 
 

Månedens produkt er Aloe Lips og kombinasjonen av Aloe vera, jojobaolje og bivoks gjør leppene dine myke og glatte og beskytter dem mot vær og vind. Kan også brukes på neglbånd og ved kløe etter insektstikk. Har du kjæledyr, er Aloe Lips et godt alternativ på sprukne poter eller å smøre på før man går ut på hard snø. 

 

NYHETER I SHOPEN! 

* Herlig dagkrem med SPF 20

  Gi huden en best mulig start på dagen. Protecting day lotion fukter og pleier huden din – og beskytter den mot skadelige UVA- og UVB-stråler. 

En krem med solbeskyttelsesfaktor er en svært viktig komponent i den daglige hudpleierutinen, ikke bare om sommeren. Protecting day lotion passer alle som vil gi huden gode forutsetninger for å holde seg ungdommelig myk, smidig og fuktet. Hver dag, året rundt.

Dagkrem + solbeskyttelse = sant

* Balancing Toner 

 Balanserer, beroliger og frisker opp

Pleiende ansiktsvann som stabiliserer pH-balansen i huden. Balancing toner fjerner også eventuelle rester etter renseproduktet ditt og gir kremene dine best mulig forutsetning for å virke optimalt.Mild, men effektiv formel som passer utmerket for alle hudtyper.

***************************************************************************************************
 
For priser og mer info om produktene, lager du enkelt en kundekonto ( oppe til venstre). Det er gratis og helt uforpliktende, ingen kjøpsplikt.
 
Vi har nå fått KLARNA betalingsløsing i nettbutikken , så du kan bestille i dag og betale senere! Du kan velge følgende betalingsmåter:

* Visa/Mastercard 
* Vipps
* Faktura el. direktebetaling i nettbank 

***************************************************************************************************

INSTAGRAM: @misspurple.no

FACEBOOK:http://www.facebook.com/misspurplenorge

EPOST: tantefiolett@yahoo.no

Bli gjerne med i min VIP kundegruppe på Facebook  - for flere VIP tilbud: https://www.facebook.com/groups/715750928532171/

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Aloe Vera