Forever Move™

Trendy ingredienser for et liv i bevegelse Nyskapende kosttilskudd med NEM® eggeskallmembran og BioCurc™ gurkemeieekstrakt, utviklet spesielt for deg med en aktiv livsstil.
Read more

VELKOMMEN TIL MIN NETTBUTIKK! I sortimentet finner du alt du trenger innen kosttilskudd, kroppspleie og makeup, og produktene er basert på økologisk dyrket Aloe vera. Produktene er IKKE testet på dyr - og dette er en viktig sak for meg! 

Nettbutikken er døgnåpen, og her kan du opprette en uforpliktende kundekonto hvor du i ro og fred kan lese om produktene. 

Alle produkter har 90 dagers garanti, og du kan derfor være trygg når du handler! 

Du er også hjertelig velkommen til å kontakte meg for en produktvisning eller for å få mer informasjon om muligheten til å starte egen virksomhet og arbeide sammen med meg!

 
Velkommen til en trivelig netthandel.
 

INSTAGRAM: @misspurple.no

FACEBOOK:http://www.facebook.com/misspurplenorge

EPOST: tantefiolett@yahoo.no

 

***************************************************************************************************

Månedens produkt : Aloe vera-basert tannkrem som rengjør effektivt samtidig som den pleier tannkjøtt og slimhinner og gir en frisk pust som varer lenge! Ekstra god for følsomt tannkjøtt. Inneholder ikke fluor.

Til hovedingrediensen – stabilisert Aloe Vera Gel – har vi tilsatt propolis. Forevers Bright rengjør ordentlig og motvirker derfor plakk og dårlig ånde. Forever Bright er spesielt god ved følsomt tannkjøtt og ved blemmer i munnen (den kan påføres direkte hvis det gjør for vondt å pusse).

Tannkremen er laget i samarbeid med eksperter innen tannpleie. Resultatet ble det best tenkelige: et produkt som rengjør og samtidig polerer tennene dine skånsomt, og den har en oppfriskende smak. Inneholder ikke fluor.

Anvendelse

For god tannpleie, puss med Forever Bright Sparkling Aloe Vera Toothgel etter måltid, gå på regelmessige kontroller hos tannlegen og unngå småspising mellom måltidene.

  • Med Aloe vera og propolis
  • Munnpleiende
  • Passer hele familien
  • Motvirker plakk og dårlig ånde
  •  

SUPER TILBUD 6-8 OKTOBER

* ALLE som handler i nettbutikken eller via PM denne helgen får med seg en deodorant  på kjøpet 

* Ved kjøp av  MPD rengjøringsmiddel får du med en praktisk sprayflaske 

* Ved kjøp av ARGI + får med 1 stk Aloe Heat Lotion <3 

 

Ekstra tilbud 1-31 oktober : 
 
 *  KJØP  2 POSER ULTRA SHAKE - få med en praktisk shaker   
*  VED KJØP AV 4 TANNKREM - få med en ekstra på kjøpet    

 

***************************************************************************************************

 

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Aloe Vera