DESEMBER - årets koseligste måned!

Månedens produkter er Forever Travel Kit som  består av smarte, små pakninger i en praktisk toalettmappe.. Dette settet får du med i håndbagasjen på flyet 

Forever Travel Kit inneholder: Aloe Jojoba Shampoo, Aloe Jojoba Conditioning Rinse, Aloe Moisturizing Lotion, Aloe Bath Gelée og Forever Bright Toothgel.

Travel Kit er også ypperlig julegave til den aktive som er mye på farten - både på reise, på treningssenter, fjelltur, hyttetur osv. 

FOREVER GIVING : Ved kjøp av månedens produkt Forever Travel Kit gir vi 5 kroner/kjøp til UNHCR, som gir mennesker på flukt nødhjelp, beskytter rettighetene deres og hjelper dem med å skape en bedre framtid. 

NYHET f.o.m 01.12.2017 kan du velge KLARNA som betalingsløsning i nettbutikken! Du kan velge følgende betalingsmåter:

* Visa
* Mastercard
* Direktebetaling i nettbank
* Faktura

***************************************************************************************************

INSTAGRAM: @misspurple.no

FACEBOOK:http://www.facebook.com/misspurplenorge

EPOST: tantefiolett@yahoo.no

Bli gjerne med i min VIP kundegruppe på Facebook  - for flere VIP tilbud: https://www.facebook.com/groups/715750928532171/

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Aloe Vera