* Propolis creme bør finnes i ALLE hjem! En litt tykk krem som brukes på tørr hud, problemhud, kløe, fuktighetskrem, føtter, hender. Syns du den er for tykk, bland den gjerne med gelly eller first spray. Propolis kan også brukes på spebarn som «rumpekrem». For ammende mødre er denne også fin på såre brystvorter, man trenger ikke vaske den vekk før amming. 

 
Har du kjæledyr ? Prøv propolis som potekrem – perfekt til hard snø og eller fjelltur! ( ikke farlig om hunden el.katten slikker propolisen i seg, du kan også bruke kremen på huden til dyrene) 
 
Super som kuldekrem da den ikke er tilsatt vann! 
 

NYHETER I SHOPEN! 

* Herlig dagkrem med SPF 20

  Gi huden en best mulig start på dagen. Protecting day lotion fukter og pleier huden din – og beskytter den mot skadelige UVA- og UVB-stråler. 

En krem med solbeskyttelsesfaktor er en svært viktig komponent i den daglige hudpleierutinen, ikke bare om sommeren. Protecting day lotion passer alle som vil gi huden gode forutsetninger for å holde seg ungdommelig myk, smidig og fuktet. Hver dag, året rundt.

Dagkrem + solbeskyttelse = sant

 

* Balancing Toner    Balanserer, beroliger og frisker opp

Pleiende ansiktsvann som stabiliserer pH-balansen i huden. Balancing toner fjerner også eventuelle rester etter renseproduktet ditt og gir kremene dine best mulig forutsetning for å virke optimalt.Mild, men effektiv formel som passer utmerket for alle hudtyper.

 

* awakening eye cream - Våknere blikk på et øyeblikk

Den tynne huden rundt øynene avslører tydelig hvordan vi har det: stress, søvnmangel, alder og miljø setter lett sine spor i form av fine linjer og rynker. La oss presentere en fuktighetsbevarende og oppstrammende superhelt: awakening eye cream.

 

For hvem?

Dette er et produkt som passer like godt for både kvinner og menn – ja, for alle som vil ta opp kampen mot fine linjer og rynker. For å lykkes med det trenger huden ekstra mye fuktighet. Derfor inneholder awakening eye cream en mengde effektive og fuktgivende ingredienser som også har andre positive egenskaper

* smoothing exfoliator  - Gi huden nytt liv

Smoothing exfoliator bidrar til å fjerne døde hudceller for å gi plass til nye, friske celler. Den renser, pleier og mykgjør og gir huden en jevnere og friskere følelse.

For hvem?

Dette er et produkt for alle som på en enkel måte vil bidra til å gi nytt liv til huden. Her kombineres kjemisk eksfolierende ingredienser med ingredienser som eksfolierer manuelt – dette gir et effektivt produkt som passer alle hudtyper

* organic cotton pads  Bomullspads av 100 % økologisk bomull for effektiv og skånsom rengjøring. Biologisk nedbrytbare og fremstilt helt uten kjemikalier. Lofrie. Bruk Våre bomullspads passer perfekt inn i hudpleierutinen din, for eksempel med ansiktsvannet balancing toner. De gir en skånsom rengjøring av ansiktet og bidrar til å fjerne make-up og urenheter. De kan også brukes sammen med neglelakkfjerner til å fjerne neglelakk. Padsene har forskjellig overflatestruktur på de to sidene. 

 

***************************************************************************************************
 
For priser og mer info om produktene, lager du enkelt en kundekonto ( oppe til venstre). Det er gratis og helt uforpliktende, ingen kjøpsplikt.
 
Vi har nå fått KLARNA betalingsløsing i nettbutikken , så du kan bestille i dag og betale senere! Du kan velge følgende betalingsmåter:

* Visa/Mastercard 
* Vipps
* Faktura el. direktebetaling i nettbank 

***************************************************************************************************

INSTAGRAM: @misspurple.no

FACEBOOK:http://www.facebook.com/misspurplenorge

EPOST: tantefiolett@yahoo.no

Bli gjerne med i min VIP kundegruppe på Facebook  - for flere VIP tilbud: https://www.facebook.com/groups/715750928532171/

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Aloe Vera