Opprett konto Glemt passord?

Infinite by Forever kit

Revolusjonerende infinite by Forever   Forevers eksperter innen hudpleie har kombinert fantastiske ingredienser som peptider, kollagen, naturlige mineraler og planter med det siste innen vitenskapen.
Read more

Forever Move

En kropp i balanse er basert på flere faktorer der mosjon og kosthold er selvsagte, viktige deler.
Read more

Jeg tar SOMMERFERIE i  perioden 26/7 - 2/8 og er da vekkreist. Bestillinger lagt inn i denne perioden blir behandlet og sendt/levert 3/8 . 

******************************************************************

JULI! Late dager på stranden , ved hytta, på ferie osv.. Da passer det jo ekstra godt med månedens produkt : 

ALOE SHAVE GEL  - Barbering i særklasse

Med tanke på hvor ofte den sensitive huden blir barbert, fortjener den et produkt som virker pleiende. Sammen med lunkent vann gjør Aloe Shave at hårstråene mykes opp og blir lettere å skjære av. Denne luksuriøse barbergelen gir dessuten et strålende resultat, lindrer irritasjon og inneholder et vell av pleiende ingredienser, deriblant vår fine Aloe vera. Her finnes også fuktighetsbevarende og mykgjørende glycerin samt aminosyre arginin. Produktet inneholder ingen tilsatte konserveringsmidler.

Vår barbergel gir et tykt og kremaktig skum. Den virker oppfriskende, tilfører fuktighet og gjør huden deilig myk. Aloe Shave har en mild og frisk duft som passer til både ham og henne.  

Fordeler

  • Pleiende
  • Passer for alle
  • Gir et friskt og mykt resultat
  • Mild duft

Tips om bruk

Gni forsiktig inn en sjenerøs mengde Aloe Shave på våt hud, slik at det dannes et tykt skum. Barber forsiktig og skyll med varmt vann etterpå. Avslutt med din favoritthudkrem.


En luksuriøs shave fortjener en fin barberkost. Derfor er det nettopp dette du får ved kjøp av månedens produkt Aloe Shave!

Tilbudet gjelder t.o.m. 31. juli, eller så lenge lageret rekker.

 
Ekstra juli tilbud : 
 
*  KJØP 2 POSER ULTRA SHAKE PROTEIN PULVER ( valgfri smak) - FÅ MED EN PRAKTISK SHAKER 

 *  KJØP  3 REISEKIT -  FÅ MED ET EKSTRA KIT 

*  KJØP  1 FIRST SPRAY OG ALOE VERA GELLY - FÅ MED EN TANNKREM 

 

*****************************************************************************************************

VELKOMMEN TIL MIN NETTBUTIKK! I sortimentet finner du alt du trenger innen kosttilskudd, kroppspleie og makeup, og produktene er basert på økologisk dyrket Aloe vera. Produktene er IKKE testet på dyr - og dette er en viktig sak for meg! 

Nettbutikken er døgnåpen, og her kan du opprette en uforpliktende kundekonto hvor du i ro og fred kan lese om produktene. 

Alle produkter har 90 dagers garanti, og du kan derfor være trygg når du handler! 

Du er også hjertelig velkommen til å kontakte meg for en produktvisning eller for å få mer informasjon om muligheten til å starte egen virksomhet og arbeide sammen med meg!

 
Velkommen til en trivelig netthandel.
 

INSTAGRAM: @misspurple.no

FACEBOOK:http://www.facebook.com/misspurplenorge

EPOST: tantefiolett@yahoo.no

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Nye muligheter

Vi valgte våre jobber med hjertet – og samtidig endret våre liv. Her kan du se en film om hvordan det er å arbeide med Forever.

Våre produkter

Ja, vi innrømmer det. Vi er svært stolte over våre produkter. Vil du vite hvorfor? Ta en titt på filmen her.

Aloe Vera